tag:blogger.com,1999:blog-7573649247319545545.post8292462674243407365..comments2024-03-29T13:19:06.267+01:00Comments on Sparo: Middag om ett halvårSparohttp://www.blogger.com/profile/01267461281243150954noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7573649247319545545.post-39983188102112114322016-04-17T20:25:19.190+02:002016-04-17T20:25:19.190+02:00Vad kul! Ja, det blir verkligen en helt annan grej...Vad kul! Ja, det blir verkligen en helt annan grej med färska kryddor, och egenodlat ger en bättre känsla både i själen och plånboken. Är ju minimalt med arbete också.<br /><br />Däremot har jag misslyckats med en del grönsaker. Tomater blir flopp varje gång och rabarber blev en ettårig erfarenhet i min regi innan plantan dog, men squash funkade bra så nu är jag på gång med årets plantering.Sparohttps://www.blogger.com/profile/01267461281243150954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7573649247319545545.post-89961329318951799662016-04-17T20:17:44.591+02:002016-04-17T20:17:44.591+02:00Underbart inlägg! Ska prova receptet. Kan intyga a...Underbart inlägg! Ska prova receptet. Kan intyga att det är suveränt att odla egna kryddor. Så härligt att bara gå ut och plocka och sätter verkligen piff på maten. När jag hade odlingslott så odlade jag bla squash, tror jag hade fyra plantor och fick sen äta squash på längden och på tvären under många veckor. :-)<br /><br />Hälsningar MalinAnonymhttps://www.blogger.com/profile/14063852148893146365noreply@blogger.com