Kontakt

Jag tar tacksamt emot ämnesuppslag till bloggen, frågor på det jag skrivit, allmänna synpunkter eller rena klagomål. Vill du komma i kontakt med mig, skicka ett mail till:


Jag publicerar inga mail i bloggen (åtminstone inte utan att först kolla med avsändaren) så du kan vara helt anonym. Eller androgyn, eller dromedar. Här är alla välkomna!

Micke Larsson

8 kommentarer:

 1. Hej!

  Har nyss fått upp ögonen för din blogg. Mycket läsvärd!
  Läste i någon tråd nån stans om att föra bok på utgifter bla, tror det handlade om mat.

  Lite roligt är att min mormor har för bok i mer än tio år på hennes matutgifter. Självklart en handskriven liten bok :)

  När vi språkade om detta så kom vi fram till att mat, knappt blivit dyrare på dessa år i kr räknat. Tycker det är ganska intressant när man annars pratar om inflation eller kanske negativ inflation :)

  Mvh¨
  Fredrik

  SvaraRadera
 2. Vad kul, tack!

  Jag förde bok (dock inte handskriven, det hade varit häftigare) över mina matinköp under sex månader 2010 och sex månader 2015. Högre andra gången, men tror att det snarare handlar om att jag unnat mig än att mat blivit dyrare.

  Tycker för övrigt att det stämmer på det mesta. Elektronik blir ju klart billigare hela tiden. Min första pc i mitten av 90-talet kostade runt 20000. Kläder tror jag knappast heller fördyrats på tio år, men det är bara en känsla.

  SvaraRadera
 3. Jag blev så nyfiken så jag måste fråga.. "en statlig humorutbildning", vad är det och finns det fortfarande?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En synnerligen berättigad fråga!

   Standup comedy på Dramatiska Institutet, och nej, den är numera nedlagd.

   Radera
 4. Bäste Sparo,

  Tack för en eminent blogg. Jag är relativt ny här men din blogg har snabbt seglat upp som en av mina favoriter. Någonting säger mig att du är som jag, en cynisk realist. Skulle vara intressant att ta del av dina innehav, men då jag inte hittat dem gissar jag att du inte vill dela dem?

  Mvh
  Mattias

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för det!

   Cynisk realist kan jag absolut skriva under på. Och nej, jag har aldrig specat upp mina innehav. Inte för att de är superhemliga utan mest för att jag inte vill framställa mig som någon slags investeringsexpert.

   Men några av mina innehav har nämnts. Bland storbolagen finns H&M och Novo, och bland de lite mindre har jag flaggat för innehav i Advenica, A1M Pharma, Paradox och Global Gaming 555.

   Jag sänkte min exponering mot aktiemarknaden i april 2015, ganska vältajmat mot dippen, men har ända sedan dess väntat på en större sättning. Därför finns det både guld, silver och kontanter i portföljen också.

   Radera
  2. Kul med Novo, själv var jag nära att gå in där på senaste stora dippen men fegade ur. Dumt, men alltid lätt att back-trada :D

   Ser fram emot framtida inlägg, keep'em coming!

   Mvh
   Mattias

   Radera
  3. Jag är nätt och jämnt plus på Novo, så den affären hade jag hellre haft ogjord, men det kan ändra sig.

   Tack för de glada tillropen!

   Radera